Cabriokap auto

Begin september 2019 heb ik een cabriokap van een auto mogen reinigen en coaten, zodat deze weer helemaal als nieuw werd. De foto’s laten het verschil zien. Weer een prachtig resultaat.

Markiezen gereinigd en gecoat

Juli 2018 – Reiniging van rode markiezen, na de reiniging een coating aangebracht voor een langer behoud. Wederom met een prachtig resultaat.

Gebouw van Kaatsvereniging Bolsward

Op 15 april 2019 hebben wij het materialenhok, ofwel het oude bestuurdersgebouw, buiten om volledig gereinigd. Dit gebouw was door de jaren heen vergrijsd en vuil geworden. Met deze frisse aanblik kan het weer vele kaatsjaren tegemoet. Hierbij de foto’s voor het gemaakte verschil.

Bootzeil weer als nieuw

Dec 2018 – Net voor de kerstdagen heb ik een groot zeil mogen reinigen. Het zeil was wel toe aan een wasbeurt en het eindresultaat mag er zijn.

Project De Lastoorts Bolsward

Juni 2018 – Een mooie klus is uitgevoerd bij De Lastoorts in Bolsward. Het gehele bedrijfspand is gereinigd, de aluminium kozijnen aan de voorkant zijn nabehandeld met een speciale guard voor bescherming en kleurherstel.  De muur aan de zijkant is gereinigd en opnieuw geïmpregneerd. Ook de woning naast het bedrijf is onder handen genomen, goten en kozijnen zijn gereinigd en …

Nieuwe markies geplaatst

Juni 2018 – In Bolsward heb ik een markies geplaatst, nadat ik hem heb ingekort, gereinigd en gecoat. Het oude uitvalscherm was na 35 jaar trouwe dienst aan vervanging toe. De vraag van de klant was of er een mogelijkheid bestond het uitvalscherm te vervangen door een markies. Na wat speurwerk heb ik een bestaande markies weten te vinden die …

Dakgoot leeg scheppen

Mei 2018 – Een extra dienst die ik aanbied aan het toebehoren van de opfisbeurt van uw huis.