Reiniging en impregneren

Knol Cleaning & Coating is een eenmanszaak waarbij afspraakbehoud, klantvriendelijkheid en kwaliteit voorop staan. Door mijn jarenlange ervaring in de reiniging van bootkappen, zeilen en zonweringen merkte ik dat de vraag naar een totaal pakket qua reiniging groot was. Met Knol Cleaning & Coating draag ik er zorg voor dat dit volledig wordt uitgevoerd.

Boottenten en bootkappen reinigen en impregneren

Reinigen en impregneren is belangrijk voor het behoud van uw boottent of bootkap. De levensduur wordt er door verlengt en ook de uitstraling van uw boot zal weer fris en netjes zijn. Door het polijsten van de plastic ramen / vensters zal het zicht ook weer een stuk beter zijn. Ook worden de ritsen ingesmeerd en ontkalkt zodat ze makkelijker lopen. Doordat Knol Cleaning & Coating de beste producten gebruikt zal het eindresultaat uw verwachtingen waarmaken. Wij zijn de specialist in het reinigen en impregneren van boottenten en bootkappen in Friesland.

Meer informatie

Bootzeilen reinigen en impregneren

Zeilen hebben veel te verduren, niet alleen de weersinvloeden spelen een rol maar ook vuil, vogeldrek, insecten en andere agressieve elementen teisteren uw zeil. Het is daarom voor de kwaliteit, levensduur en kleur van het zeil belangrijk dat er onderhoud gepleegd wordt. Professioneel reinigen van zeilen is een arbeidsintensief, specialistisch  karwei en daarom neemt Knol Cleaning & Coating deze klus graag voor u uit handen.

Meer informatie

Bootkussens textiel of leer reinigen en impregneren

Het reinigen en impregneren van bootkussens kan op twee manieren. Als er sprake is van lichte tot middelmatige vervuiling krijgen de bootkussens een diepte reiniging. Is er sprake van ernstige vervuiling of schimmelvorming ( kleine zwarte stippen) zal gekozen worden voor het demonteren van de bootkussens. Hierbij wordt de hoes van de vulling ontdaan, op deze manier kan de hoes van beide kanten behandeld worden. De vulling krijgt ook een speciale desinfecterende behandeling.

Meer informatie

Zonweringen reinigen en impregneren

De buitenzonwering is te verdelen in verschillende soorten, er zijn markiezen, uitvalschermen, knik-armschermen, screens en parasols. Al deze soorten zonweringen hebben te lijden van het wisselvallige klimaat. Wat ooit uw visitekaartje was boven het raam is nu een doorn in het oog. Vogelpoep, schimmel en groene aanslag zorgen ervoor dat het aanzicht van uw huis er niet mooier op wordt.
Meer informatie

Voortenten reinigen en impregneren

Voortenten hebben helaas niet het eeuwige leven, hoe lang een voortent mee gaat hangt van verschillende factoren af. Voortenten die uit het hogere sentiment zullen langer mee gaan dan voortenten uit het lagere sentiment, dit heeft te maken omdat ze van duurzamer materiaal zijn gemaakt. Dit reinigingsproces is erg arbeidsintensief, voortenten zijn kwetsbaar vanwege het dunnere doeksoort dit in tegenstelling tot de bootkappen.

Meer informatie

Gevels reinigen en impregneren

Het reinigen en impregneren van gevels is een vak apart, er moet van te voren een plan van aanpak worden gemaakt. Dit houdt in dat er goed naar de conditie van de gevel gekeken moet worden, hebben we te maken met een harde steen of zachte steen, al deze factoren zullen een rol spelen in het reinigingsproces. Ook de voegsterkte wordt getest.

Meer informatie

Terrassen reinigen en onkruidvrij maken

Het reinigen en impregneren van terrassen en vlonders kan door Knol Cleaning & Coating worden uitgevoerd, zodat u kunt genieten van een frisse uitstraling rondom uw huis. Door het gebruik van professioneel apparatuur en de juiste werkmethode zal het resultaat u doen verbazen.

Meer informatie

Offerte aanvragen

Heeft u interesse in een reiniging van uw product? Vraag een vrijblijvende offerte aan.