Over KnolCC

Het bedrijf

Knol Cleaning & Coating is een eenmanszaak waarbij afspraakbehoud, klantvriendelijkheid en kwaliteit voorop staan. Door mijn jarenlange ervaring in de reiniging van bootkappen, zeilen en zonweringen merkte ik dat de vraag naar een totaal pakket qua reiniging groot was. Met Knol Cleaning & Coating draag ik er zorg voor dat dit volledig wordt uitgevoerd. Ik probeer met mijn expertise voor ieder type vervuiling een oplossing te vinden. Vanwege de verschillende weersinvloeden (zon, regen en wind) worden materialen blootgelegd aan slijtage, om dit tegen te gaan is het belangrijk om periodiek proactief onderhoud te plegen. Dit is de basis voor het behoud van uw bootkap, zeil, bootkussen, voortent, zonwering en gevel. Voorkomen is beter dan genezen. Door voorafgaande aan de werkzaamheden een prijsopgave met duidelijke afspraken te maken krijgen mijn klanten een goede kwaliteit voor een eerlijke prijs.

Persoonlijk

Mijn naam is Ane-Jan Knol en ik woon samen met mijn vrouw en drie kinderen in Bolsward. In Workum heb ik een bedrijfslocatie ingericht om mijn werkzaamheden als KnolCC uit te kunnen voeren. In 1999 begon ik in de watersportsector bij Aquanaut Yachting in Sneek als scheepstimmerman. Ruim 12 jaar heb ik hier met plezier gewerkt. In 2010 heb ik samen met een compagnon het schoonmaakbedrijf ZONklaar opgericht. Het bedrijf is in 8 jaar tijd gegroeid tot een goedlopend schoonmaakbedrijf met 10 werknemers. In deze tijd heb ik mijn expertise opgebouwd met betrekking tot de reiniging en verduurzaming van bootkappen, tentdoeken en zonweringen. De verschillende materiaalsoorten in textielbekledingen dienen namelijk elk een eigen specifiek reinigingsproces te doorlopen voor een ‘blinkend’ resultaat.

In Januari 2018 heb ik besloten om mijn eigen koers te varen. Onder de naam ‘Knol Cleaning & Coating’ kan ik u van dienst zijn om diverse materialen schoon te maken en te coaten/impregneren. Heeft u bijvoorbeeld groene aanslag (algen) op uw bootkap, zeil, zonwering of huisgevel? Dan kan ik dat voor u nagenoeg ‘als nieuw’ maken, inclusief een coating/impregneer laag voor een langer behoud. Kan ik iets voor u betekenen? Ik verschaf u graag informatie of maak een vrijblijvende offerte.

Een leuk artikel in de Workumer Krant Friso van dinsdag 13 november 2018: