Reparaties

Reparaties aan uw boottent, zeil, zonwering of voortent kan ik voor u laten uitvoeren. Mochten er scheurtjes en beschadigingen zijn van de stiksels, ritsen en raampjes dan kan dit worden gerepareerd. Ik kan voor u beoordelen of reparaties van uw materialen kunnen worden uitgevoerd. Tegen een voordelig tarief laat ik door een specialistische zeilmaker uw boottent, zeil, zonwering of voortent geheel herstellen.

Knol Cleaning & Coating verzorgd hiermee niet alleen de schoonmaak van uw boottent, zeil, zonwering of voortent, maar kan ook op deze wijze verzorgen dat uw product volledig worden opknapt. Zo krijgt u uw product weer geheel ‘als nieuw’ terug.

Reparaties aan constructies zal ik zelf voor u uitvoeren. Bijvoorbeeld bij een markies die opgebouwd is uit houten planken wil het wel voorkomen dat na verloop van tijd het hout zacht wordt (houtrot). Dit wordt veroorzaakt door de verf die begint te bladeren, hierdoor trekt er vocht in het hout. Door het plaatsen van nieuwe geverfde latten zal het framewerk weer jarenlang meegaan.